Η «Ενότητα» διευρύνει τις δυνάμεις της στον ιδιωτικό τομέα


Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» με το Προεδρείο και συνδικαλιστικά στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφαλείας, Χρηματαποστολών – Φυλάκων.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» υλοποιώντας τις αποφάσεις των οργάνων διοίκησής της, ξεκίνησε πορεία ενημέρωσης και συνεργασίας με πραγματικούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Στα πλαίσια αυτά το Προεδρείο της παράταξής μας συναντήθηκε με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Security (ΠΟΥΑΧΦ).

Η Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Security, είναι η συνδικαλιστική έκφραση των εργαζομένων σε ένα δύσκολο, απαιτητικό και με πολλά προβλήματα κλάδο.

Εκφράζει τα μέλη της που είναι πραγματικοί εργαζόμενοι στον κλάδο, σε αντίθεση με άλλες ομοσπονδίες σφραγίδες και μαϊμού εργαζόμενους.

Οι δύο πλευρές, μετά τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους, κατέληξαν στη σημερινή ανακοίνωση συνεργασίας και συμπόρευσης σύμφωνα με τις αρχές και την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ».

Το αμέσως επόμενο διάστημα η «ΕΝΟΤΗΤΑ» θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με νέες συνδικαλιστικές οργανώσεις του ιδιωτικού τομέα και θα προχωρήσει στην ίδρυση πρωτοβάθμιων σωματείων σε χώρους που δεν υπάρχει συνδικαλιστική εκπροσώπηση.


ΠΗΓΗ: https://www.newsit.gr/