Η αστυνομία συγκάλυψε ποινικό αδίκημα; Τί έγινε με τους ανασφάλιστους σεκιούριτι του Ολυμπιακού;

Η αστυνομία συγκάλυψε ποινικό αδίκημα; Τί έγινε με τους ανασφάλιστους σεκιούριτι του Ολυμπιακού;

Κυριακή, 06 Οκτώβριος 2013


Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες από ασφαλείς πηγές ενημέρωσης στο bloko.gr.

Πρν από λίγη ώρα διενεργήθηκε έλεγχος νομιμότητας στην πλειάδα των σεκιούριτι που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" και οι οποίοι φορούσαν στολές της εταιρείας ISS.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από κοινού από το ΙΚΑ, ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) και διαπιστώθηκε ότι η ... συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν ανασφάλιστοι και χωρίς άδειες. 

Κι εδώ ακριβώς ξεκινά η συμπαιγνία κι ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου, που όμως αποτελεί πρόκληδση για δύο λόγους.

Ο πρώτος, είναι η ασυλία των οικονομικά ισχυρών.

Ο δεύτερος, σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι χτυπιέται αλύπητα η ανασφάλιστη εργασία και η εισφοροδιαφυγή, έχουμε μια καραμπινάτη τέτοια υπόθεση η οποία συγκαλύπτεται από την ίδια την αστυνομία;

Στην αρχή, όπως σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες, ζητήθηκε η μεταγωγή των αρκετών δεκάδων σεκιουριτάδων στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία όμως οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες για την ασφάλεια των ελεγκτών, επικαλέστηκαν αδυναμία εκτέλεσης της νόμιμης διαδικασίας λόγω... ελλείμματος τόσο μεγάλου αριθμού οχημάτων.

Στη συνέχεια, όταν του θέματος επιλήφθηκε αξιωματικός, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής των μέτρων για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά της ... κολυμβήθρας του Σιλωάμ. Κοίταξε απορημένος τους σεκιούριτι και αποφάνθηκε πως είναι εθελοντές του ολυμπιακού και όχι υπάλληλοι κάποιας εταιρείας. Οι σεκιουριτάδες στο μεταξύ διάστημα της "σύλληψης" μέχρι τον ερχομό του αστυνομικού διευθυντή είχαν απεκδυθεί των στολών τους με αποτέλεσμα να βαφτίσει ο τελευταίος το ψάρι κρέας.

Αν έτσι και με τέτοιους επιλεκτικούς εναγκαλισμούς και διακρίσεις νομίζει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και η κυβέρνηση ότι θα πείσουν τον κόσμο που δοκιμάζεται αλύπητα από την κρίση ή θα τον αναγκάσουν να ρίχνει τον οβολό του στον πίθο των Δαναΐδων, μάλλον πλανώνται πλάνη και δη οικτρά...

Δείτε μας στο Facebook